0485/42 39 45 info@lettevanbael.be

Werking & Tarieven

Tarieven

Een intake duurt 60 minuten en de vergoeding bedraagt 85 euro (éénmalige dossierkost is hierbij inbegrepen).
Consultatie duurt ongeveer 45 à 50 minuten en de vergoeding bedraagt 70 euro. Een consultatie in het kader van relatietherapie bedraagt 80eur. 

 

Interessant om weten is dat sommige ziekenfondsen een tegemoetkoming voorzien. Klik hier voor meer info.

Het is mogelijk om cash of mobiel te betalen via je bank app / bancontact app / payconic op de smartphone. Er is geen mogelijkheid om met de kaart/bancontact te betalen.

Praktisch

Ik tracht te werken op een laagdrempelige manier. U bent welkom in de praktijk of ik kom bij u thuis (tot ongeveer 20km), indien u dat wenst (er wordt dan wel een verplaatsingsvergoeding aan gekoppeld van 0.5eur per km). Vermeld zeker waar uw voorkeur naar uitgaat. Zo kan ik hiermee rekening houden in mijn planning. U als ouder houdt zoveel mogelijk het heft in eigen handen.  

Als u ervoor kiest naar mijn praktijk te komen, kan je via de buitentrap naar de praktijk op de kelderverdieping gaan. U kan daar plaatsnemen in de wachtruimte van de praktijk.

Afspraak annuleren

Gelieve 24u op voorhand te verwittigen indien u niet op de afspraak aanwezig kan zijn, zodat iemand anders eventueel uw plaats kan innemen. Niet tijdig geannuleerde afspraken worden aangerekend.