0485/42 39 45 info@lettevanbael.be

Werking & Tarieven

Tarieven

Een intake duurt ongeveer 60 minuten en de vergoeding bedraagt 90 euro (éénmalige dossierkost is hierbij inbegrepen).
Consultatie duurt ongeveer 45 à 50 minuten en de vergoeding bedraagt 75 euro. Een consultatie in het kader van relatietherapie of gezinstherapie bedraagt 85 eur. 

 

Interessant om weten is dat sommige ziekenfondsen een tegemoetkoming voorzien. Klik hier voor meer info.

Het is mogelijk om cash of mobiel te betalen via je bank app / bancontact app / payconic op de smartphone. Er is geen mogelijkheid om met de kaart/bancontact te betalen.

Ik ben tevens geconventioneerd voor kinderen. Dit wil zeggen dat afspraken met betrekking tot het kind kunnen plaatsvinden aan een verminderd tarief. Dit is echter niet onbeperkt. Ook voor volwassenen in de peripartum periode heb ik conventie uren.  Mocht u hier vragen over hebben, mag u deze gerust stellen. 

 

Praktisch

Ik tracht te werken op een laagdrempelige manier. U bent welkom in de praktijk, maar indien dit in uitzonderlijke situaties heel moeilijk is, mag u dit aangeven en bekijken we of een huisbezoek mogelijk is.  Dit kan tot max 20 km. Er wordt hier wel een verplaatsingsvergoeding aangekoppeld van 0.5eur per km. Vermeld zeker waar uw voorkeur naar uitgaat. Zo kan ik hiermee rekening houden in mijn planning. U als ouder houdt zoveel mogelijk het heft in eigen handen.  

Als u ervoor kiest naar mijn praktijk te komen, kan je via de buitentrap naar de praktijk op de kelderverdieping gaan. U kan daar plaatsnemen in de wachtruimte van de praktijk.

Afspraak annuleren

Gelieve 24u op voorhand te verwittigen indien u niet op de afspraak aanwezig kan zijn, zodat iemand anders eventueel uw plaats kan innemen. Niet tijdig geannuleerde afspraken worden volledig aangerekend.